CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 8 July 2012

.::dan bila mata air itu pecah::.





went i cry?? you??^^


dan akhirnya, air mata itu gugur jua..
saat hanya mencari sebab untuk menangis..
bukan manja dan mengada-gada..
tapi rasa macam it’s too much to be tolerate..
rasa macam sangat over limit dah..
nak marah tak boleh..
ada satu tahap,
kita dah tahu nak marah macam mana..
dan kat sini,
ana belajar banyak benda..
bahawa kemarahan ana tak wajar diluahkan dengan mulut dan kata-kata..
tak wajar, atau tak mampu??
itu ana sendiri tak pasti.
dan bila,
satu rasa yang sangat-sangat berat itu..
tak mampu untuk diluahkan dengan kata-kata..
atau dengan tindakan..
maka akhirnya air mata menjadi jalan menghambur segala-galanya..
dan bila marah,
ana hanya mampu diam-sediamnya,
dan lari jauh-jauh..
benci dengan diri..
bila menangis sebab benda-benda kecik yang tak munasabah, 
dan sebab-sebab remeh temeh yang menyakitkan hati..
that's me...
oouch....sila berubah syahirah... :'(
~menempuhi hari-hari yang mencabar~
imtisal nur alya










Nabi SAW bersabda : “Cintailah ALLAH kerana DIA telah memberimu makan dan kenikmatanNYA Dan cintailah aku dengan cinta ALLAH Swt kepadaku”

0 comments:

Post a Comment